Saturday, February 21, 2009

Superman Returns

1x
Gen
Actiune, Aventuri, SF

Superman – nascut pe o planeta care a murit de mult – a fost crescut de parintii sai adoptivi, la ferma Kent din Kansas. Tanarului Kal-El i se da un nou nume Clark Kent, si desi el a crescut printre oameni, nu este unul dintre ei. Sub soarele galben al Pamantului, el poate face lucruri la care oamenii nu pot decat sa viseze, dar pentru a putea coexista cu ei, el trebuie sa duca o viata dubla ca un om prietenos, transformandu-se in secret in Omul de Otel cand crizelele lumii in care traieste ii solicita ajutorul.

Dar acum, crizele lumii au trecut nerezolvate timp de cinci ani cat Superman a disparut intr-un mod misterios. Fara el, rata crimelor din orasul Metropolis a crescut foarte mult si acest lucru fara a numara viitoarele actiuni destructive ale lui Lex Luthor, care a iesit din inchisoare cu intentia de a folosi secretele tehnologice ale lui Superman pentru a obtine glorie si castiguri personale.

Lois Lane, reporterul star al ziarului “Daily Planet” si iubirea vietii lui Superman, si-a continuat viata de cand Superman a plecat fara sa spuna vreun cuvant.

Chiar a castigat un Premiu Pulitzer pentru eseul sau “De ce Nu Are Lumea Nevoie de Superman.” Lois are acum alte lucruri cu care se confrunta – ea este acum casatorita cu nepotul editorului si are un copil de care trebuie sa aiba grija.

Dar, pentru Superman, lunga sa cautare a locului sau din Univers se sfarseste la ferma de la Kent, in mijlocul singurei familiei pe care a cunoscut-o vreodata. Destinul sau este in Metropolis, unde doar o privire in ochii lui Lois ii spune ca acesta este locul, printre pamantenii cu defecte, dar in cele din urma oameni buni, care este adevarata lui casa.
Trailer:



No comments:

Post a Comment

 

Get your own Chat Box! Go Large!