Saturday, February 21, 2009

The Pink Panther


Gen
Aventuri, Comedie

DIAMANTUL PINK PANTHER A DISPARUT... SI CEL MAI FAIMOS DETECTIV DIN LUME... DIN GRESEALA IN GRESEALA, REZOLVA CAZUL.


Si pentru ca tot este vremea remake-urilor... a sosit randul si Panterei Roz. The Pink Panther il are in centru bineinteles pe Inspectorul Clouseau, interpretat acum de Steve Martin. Alaturi de el, Jean Reno, Beyonce Knowles, Kevin Kline.

Inspectorul Jacques Clouseau este un nume care starneste teama in criminalii din toata lumea - si de altfel, in toti oamenii care il cunosc.
Dar chiar daca abordarea sa este neortodoxa si de cele mai multe ori confuza, el mereu reuseste sa rezolve crima - in modul sau personal.

De data asta este vorba despre cel mai important caz pe care il primeste Inspectorul Clouseau. Celebrul antrenor de fotbal Yves Gluant tocmai a castigat cu echipa Frantei meciul contra nationalei Chinei. Inconjurat de fani, alaturi de frumoasa lui iubita, pop star-ul Xania (Beyonce Knowles), Gluant este intepat u o sageata otravita. In panica ce a urmat, inelul antrenorului, in care e montat un diamant roz nepretuit, botezat "Pantera Roz" dispare misterios.

Cazul devine o senzatie in presa, iar Inspectorul Sef Dreyfus (Kevin Kline) trebuie sa rezolve misterul. Dreyfus vrea sa primeasca Medalia de Onoare pentru a saptea oara. Pentru ca nu-si permite sa faca vreo greseala, el ii paseaza sarcina Inspectorului Clouseau.

Acesta, impreuna cu noul sau asistent, jandarmul Gilbert Ponton (Jean Reno), urmaresc o retea incurcata de indicii care ii poarta prin tot Parisul si apoi ii aduc in New York. Unul cate unul, Inspectorul elimina suspectii, printre care Xania, o vedeta a fotbalului (William Abadie), un milionar proprietar de cazino (Roger Rees) si o ziarista sexy (Kristin Chenoweth).

In final, cu ajutorul lui Ponton si al secretarei sale devotate, Nicole (Emily Mortimer), Clouseau va descoperi crimianlul si nu-i va oferi ocazia lui Dreyfus sa-si asigure meritul operatiunii.
Trailer:


Download Torrent: http://www.mediafire.com/download.php?ymjmlznzldy

Download Subtitrare: http://subs.ro/subtitrari/download.php?id=3253

No comments:

Post a Comment

 

Get your own Chat Box! Go Large!