Saturday, February 21, 2009

The Da Vinci Code


Gen
Drama, Mister, Thriller


Subiectul pe larg
Aflat in Paris in interes de serviciu, profesorul care preda studiul simbolurilor religioase la Harvard, Robert Langdon (Tom Hanks) primeste un telefon urgent in miez de noapte.

Batranul custode al palatului Luvru, cu care Langdon urma sa se intalneasca, a fost ucis in muzeu. Profesorul este primul suspect al variantei franceze a FBI-ului, conduse de Capitanul Bezu Fache (Jean Reno).

Langa cadavru, politia a gasit un cifru ciudat. Rezolvand ghicitoarea enigmatica, Langdon descopera cu uimire ca aceasta duce la o serie de indicii ascunse in operele lui Da Vinci - indicii vizibile pentru toti, dar mascate ingenios de catre maestrul pictor.

Lui Langdon i se alatura talentata criptolog si agent al Guvernului, Sophie Neveu (Audrey Tautou) si cei doi afla ca decedatul custode era membru al societatii secrete numite Le Prieure de Sion - Staretia din Sion.

Intr-o cursa prin Luvru, Paris, Londra si mai departe, Langdon si Neveu se confrunta cu un inamic nevazut, care pare sa lucreze pentru Opus Dei - o organizatie catolica clandestina, sanctionata de Vatican - despre care se crede ca incearca de ani de zile sa puna mina pe secretul Staretiei.

Daca cei doi nu vor reusi sa descifreze puzzle-ul labirintic la timp, secretul Staretiei - si un adevar istoric incredibil - vor fi pierdute pentru totdeauna.
Trailer:


Download Torrent: http://www.mediafire.com/download.php?iqhqmuj3fyj

Download Subtitrare: http://subs.ro/subtitrari/download.php?id=4026

No comments:

Post a Comment

 

Get your own Chat Box! Go Large!